drankspel

Slogan van je site

Drankspel online

Drankspel spelen?


De week zit er op het is vrijdag en tijd voor een knaller van een feestje. Ga jij de voetbal kantine in of blijf je liever een avond thuis? Geen stress want er is zoveel leuks te doen. Of je nou de bar gaat bezoeken of thuis met maten een drankje gaat drinken. Met een drank spelletje kan jij alle kanten op en wordt het gegarandeerd een top avond! Veel drankspelletjes worden namelijk gespeeld met sterke drank. Deze drankspelletjes met shots zijn de leukste samenstelling voor een avond zuipen. Wodka dranken worden in een klein aantal milliliters in een glas gevuld. Dit mag ook een shot glaasje zijn. Ga jij meerdere Bierspellen kopen? De persoon die het drankspel verliest en moet het drankje ineens weg werken. Er zijn vele combinaties van leuke drank spelletjes

Drankspel voor twee personen

Een drankje met jouw studiegenoten is gezellig. Als de terrassen open gaan is het dan echt een drukte jewelste. Vele steden in Holland zien de zomer maanden graag komen door de grote drukte. Een biertje is dan ook regelmatig het meest genuttigde drankje in Nederland. Naast een biertje drinken de vrouwen graag een glas wijn. Voor de uitzondering worden er ook mix drankjes gedronken door jongeren. Het beroemste drankje wellicht de Wodka Red Bull. Een mix van een sterke drank en een frisdrank naar keuze.

Drankspellen voor thuis

Ook bij mensen thuis worden dit bekende drankjes veel gedronken. Wanneer het weekend start heeft iedereen wel een aantal biertjes staan. Naast een wijnkelder hebben veel mensen ook een assortiment aan verschillend wijnen staan. Mocht je dit weekend dan thuis blijven en nergens zin in hebben? Trommel jouw vrienden op voor een biertje en blokje kaas. Wordt het saai en ben je toe aan wat pit? Kijk dan of een drankspel spelen jullie wakker maakt! Het toffe aan een drankspel is dat het met veel keuze komt. Zo zijn er leuke dobbelspellen met drank te verzinnen. Of je nu met drie vrienden of met een heel voetbalteam bent, drankspelletjes zijn er voor elk groepje.

Cocktails maken

Naast een drankspel is een cocktail avondje ook een goede invulling van je avond. Schud die cocktail shakers door elkaar en maak de lekkerste cocktails! Hoe doe je dat? Nou, erg makkelijk met onze cocktail recepten. De meeste cocktails zijn best simpel te maken als je maar het juiste gereedschap hebt. Daarom is het aan te raden om een cocktail set te kopen. Maar waar kan je een Cocktail set kopen? Online vind je alles wat jij maar nodig hebt voor een lekker avondje cocktail maken met je vrienden.